'UA-70859835-1'
Loading
Jag ser till att företag och människor blir bättre på vad de gör

Kontakt

Magnus arbetar med

Affärsutveckling
Affärsrådgivare som hjälper entreprenörer och företag att öka sin lönsamhet genom att skapa positiva resultat.
Ledarskap
Ledarskapsutveckling för dig som är chef och vill ta dig vidare i ditt ledarskap. Eller för dig som sitter i en ledande befattning och behöver stöd i svåra frågor.
Organisation
Organisationsutveckling med fokus på individen i det stora hela. Hur vi finner essensen i er organisation och hur den används för att växla upp.
Coaching
Oavsett vem du är eller var du befinner dig i livet, är coaching ett fantastiskt verktyg som hjälper dig att utnyttja dina styrkor och resurser för att maximera dina prestationer eller att finna nya möjligheter.
Försäljning & Marknadsföring
Försäljningsutveckling med fokus på effektivitet och lönsamhet ur ett holistisk och pragmatiskt synsätt. Hur man skapar en stark säljkultur.

ATT SKAPA RESULTAT GENOM ATT ARBETA MED BETEENDEWe are the changes we make

Sorry, this entry is only available in Swedish.

EFFEKTIV FÖRÄNDRINGSLEDNINGEn framåtriktad process

Det kan vara ett Personligt-, Organisations-, Ledarskaps-, Försäljningssteg , litet som stort på just Din resa. Vilka mål du än sätter upp eller vart du än vill åka – bestämmer bara du!

Magnus Green hjälper dig med att säkerställa att du tar dig i mål och finna vägen fram med hjälp av professionellt ledarskap och coaching. Ni bygger tillsammans hållbara strategier som gör att resan blir så mycket enklare. Att du dessutom lär känna nya sidor av dig själv gör att du inte bara växer som person men dessutom ger dig visdom hur du kan leva i nuet och utnyttja din fulla potential framåt.

DIGITALISERINGEra outnyttjade potentialer

Sorry, this entry is only available in Swedish.

TILLSAMMANS FINNER VI LÖSNINGAR PÅ ERA UTMANINGAROch vinsterna för Er

Några av fördelarna med att använda Magnus

Magnus tror på människors och organisationers inneboende potential att ha möjligheten att utvecklas och förändras. Att kunna ta sig igenom utmaningar och förändringar på ett närvarande och grundat sätt och att se till helheten. Genom ett coachande förhållningssätt skapar Magnus en stark plattform av medvetenhet för sina klienter att agera utifrån. Enligt studier som ICF (International Coach Federation)* gjort, är fördelarna och vinsterna många både inom arbetsliv och privatliv.

70% I ÖKAD ARBETSEFFEKTIVITET
70%
61% I ÖKAT AFFÄRSMANNASKAP
61%
75% FÖRBÄTTRING I SINA RELATIONER
75%
67% FÖRBÄTTRAD WORK/LIFE BALANS
67%

Källa: ICF Global Coaching Client Study via PricewaterhouseCoopers

NYHETERSenaste inläggen

Sorry, this entry is only available in Swedish.

KUNDER

Top