Om Magnus

Magnus Green är en driven affärskonsult och en inspirerande ledarskapscoach inom näringslivet. Att beskriva mig i korta ordalag: strategisk, nyfiken, drivkraftig och prestigelös. Dessutom en “globetrotter” med 30 år i bagaget inom näringslivet där jag arbetat med förändringsledning, affärsutveckling och personalfrågor på en internationell nivå.

Min kunskapsbank

spänner från en Master i business administration (Executive MBA) EFL Executive Foundation Lund till Professionell ICF coach utbildad av Anna-Lena Smith, en av pionjärerna inom coaching i Sverige, samt TPLC coach, Transformational Presence Leadership and Coaching (CCE), utbildad av Alan Seale, Transformation Catalyst ICF New England, Transformationalpresence Därtill har jag flertalet förändringslednings-, ledarskaps-, marknadsförings- och försäljningsutbildningar i min kunskapsbank (Symbal, Dale Carnegie, LMI, EFL, Adeptus, PROSALES, Value Based Selling, mfl)

Certifierad användare av Cubiks och Garudas profil analys verktyg.

Sociala engagemang (CSR)

är något som ligger mig varm om hjärtat. Jag stödjer olika organisationer för att bidra och hjälpa till för en positiv hållbar samhällsutveckling.

Röda Korset

Läkare utan gränser / Medecin Sans Frontieres

UNHCR

UNICEF

Jag svarar gärna på dina frågor via telefon 072-325 48 96 eller info@mgn-consulting.com

icflogo07                actp_cl                   efl-logo