Ledarskap

HAR DU RÄTT CHEFSKAP

då borde ledarskapet komma som ett brev på posten – eller?

Chefskapet faller lätt i skuggan av ordet ”ledarskap”. Alla vill vara ledare, men vad betyder ledarskap och chefskap för dig? Ledarskap är kanske inget man väljer själv, och när blir jag ledare och när är jag ledare? Hänger det ihop med mitt chefskap, agerande som chef, och min personlighet? Hur får jag alla att springa åt samma håll? Hur kommunicerar – Engagerar, inspirerar och motiverar jag andra? Hur driver jag förändringsarbeten?  Vem är just min förebild som chef/ledare?

 

Frågorna är säkert lika många som svaren och en sak är säker det börjar alltid med dig själv och ditt egna ”personliga ledarskap”.

 

IQ + EQ=IEQ

 

Ledarskaps coaching

med dig i centrum för den ledare du vill vara. Där kommer jag att ge dig verktyg och utmaningar. Verktyg som effektivt hjälper dig i din roll, utmaningar som stärker och utmärker just dina kvalifikationer, som för dig mot dina mål.

 

Shared values.001 I vårt samarbete

kommer jag som professionell ledarskaps coach, aktivt att se och lyssna på dig i din profession och för den person du är!

Jag kommer att tillsammans med dig, bygga din profil med de block av egenskaper som du vill förändra och förbättra.

Vi rör oss på alla plan som hänger samman med era delade värden.

Informations-, kommunikations-, personal-, aktivitetsplan till aktiviteter som scenario planering, strategi, exekvering och målstyrning.

Detta ger dig en tydlig färdriktning i att ta tag i dina frågor och förbättra ditt ledarskap.

 

Detta är inte ännu en ledarskapskurs

 

Vinsten

i professionell ledarskaps coaching ger dig inte bara fördelar som att få nya perspektiv på utmaningar, utan också förmågan att kommunicera, ta beslut, öka din effektivitet och självsäkerhet. Listan kan göras lång!  Vi ser att de personer och organisationer som har ledarskaps coaching på sin agenda, ökar sin produktivitet, tillfredställelse i balans mellan privat- och arbetsliv och förmågan att nå uppställda mål. Jag kommer att hjälpa dig hur du förstärker dina resurser respektive tar bort dina hinder och tillåter dig därför att agera som den chef/ledare du vill vara!

 

Och som Mintzberg brukar säga,

Leadership is earned and learned, not granted!

 

Jag svarar gärna på dina frågor via telefon 072-325 48 96 eller info@mgn-consulting.com