Om Magnus

MAGNUS GREEN
ProfilePhoto

är en driven affärskonsult och en inspirerande ledarskaps coach inom näringsliv såväl som privatliv, kultur och idrott. Att beskriva mig i korta ordalag: strategisk, närvarande, nyfiken, pragmatisk, prestigelös. och en ”globetrotter” med 30 år i bagaget inom näringslivet där jag arbetat med förändringsledning, affärsutveckling och personalfrågor på en internationell nivå.

 

Att få arbeta med olika människor, oavsett kultur och bakgrund, och att få se dem växa och prestera bättre resultat, är inte bara intressant utan bara så förbaskat kul

 

Lite mer rock’n roll

behövs säkert även inom det Ni gör – Våga ta ut svängarna för att vinna – Pröva nya vägar! Jag är ödmjuk och samtidigt utmanande i mina uppdrag för att ge Er de insikter eller energi som behövs för att ni ska bryta invanda mönster och agera samt bli medvetna om era olika egenskaper – Allt för att skapa positiva hållbara resultat.

Spontanitet, ad hoc, fånga tillfället – eller – långsiktig planering, processer och struktur med helhetstänk, är alla faktorer som har sin tid och plats i min värld.

 

Jag tror på rätt attityd och ödmjukhet inför alla situationer, i möten med andra, inför utmaningar. Vi påverkar i högsta grad våra egna resultat och prestationer 

 


 

Min kunskapsbank

spänner från en Master i business administration (Executive MBA) EFL Executive Foundation Lund till Professionell ICF coach utbildad av Anna-Lena Smith, en av pionjärerna inom coaching i Sverige, samt TPLC coach, Transformational Presence Leadership and Coaching (CCE), utbildad av Alan Seale, Transformation Catalyst ICF New England Life Coach Of the Year 2014. Transformationalpresence Därtill har jag flertalet förändringslednings-, ledarskaps-, marknadsförings- och försäljningsutbildningar i min kunskapsbank (Symbal, Dale Carnegie, LMI, EFL, Adeptus, PROSALES, Value Based Selling, mfl)

 

Certifierad användare av Garudas profil analys verktyg.

 

 

 

 

linkedin_thumbnail_normal Följ mig även på LinkedIn

 

Sociala engagemang (CSR)

är något som ligger mig varm om hjärtat. Jag stödjer olika organisationer för att bidra och hjälpa till för en positiv hållbar samhällsutveckling.

Röda Korset

Läkare utan gränser / Medecin Sans Frontieres

UNHCR

UNICEF

 

Jag svarar gärna på dina frågor via telefon 072-325 48 96 eller info@mgn-consulting.com

 

icflogo07                actp_cl                   efl-logo